Sobre nosaltres

A Sastre Roca som conscients de la responsabilitat que això implica, en aquest sentit, i en línia amb els nostres principis de millora contínua, li presentem el portfoli actualitzat de capacitats i serveis que oferim en el Centre.

  • El Centre de Rehabilitació compta amb una llarga trajectòria professional, fundat l’any 1.978, duem més de 35 anys al servei dels nostres pacients, esdevenint un dels centres de referència a Barcelona.

  • L’any 2008 s’amplia el catàleg de serveis i les instal·lacions, amb el llançament de Fisioestètica Aribau, on treballem la fisioteràpia des d’una vessant estètica i de benestar amb aparatologia d’avantguarda i mitjançant l’aplicació de criteris i mètodes col·legiats.

  • Al llarg de 2015 culmina el pla de relleu generacional en la direcció, en aquest sentit, s’executa un important projecte d’inversió en millora de les instal·lacions, posant especial èmfasi en la inversió en aparatologia per tal de que hi hagi un millor acolliment als pacients i la recuperació es produeixi en condicions òptimes. L’acceptació per part dels pacients ha estat excepcional, ens agradaria compartir-ho també amb els nostres col·laboradors.

  • Comptem amb professionals i instal·lacions per atendre de forma sostinguda una demanda de 140 pacients per dia, assegurant els nostres indicadors de qualitat, tractament personalitzat i excel·lència en el resultat.

  • Situat al C/Aribau nº 300 disposem d’un espai de 800m2 distribuïts en planta baixa i subterrani amb accés directe des del carrer Aribau, sense barreres arquitectòniques. Molt a prop de la Clínica del Pilar i la Clínica Barraquer i excel·lent comunicació de la xarxa de transports públics de Barcelona (Autobús, FCG, Metro)

  • Estem en el quadre mèdic de les principals mútues de salut, som membres de l’associació d’asseguradors -disposant de conveni amb tot el sector en l’àrea d’accidents- i mantenim convenis de col·laboració amb la Universitat.

  • Complementant la vessant assistencial, oferim lloguer d’espais: despatxos mèdics totalment equipats amb servei de secretaria i sales polivalents configurables de 60 i 80m2 on es poden realitzar diferents activitats en grup, així com cursos de formació.

Som un gran equip de professionals, aportem valor afegit, el tracte i l’empatia amb el pacient

Treballem amb el que ens agrada, ens divertim treballant.

Ens agraden els nous reptes, obtenim bons resultats, sabem amb certesa que el nostre treball té sentit.

Pots posar-te en contacte amb nosaltres
Trucant al telèfon
93 202 13 66
o fent click en el següent enllaç

Contacta